Freshfoodsupply
Visie
FreshFoodSupply ziet het simpel : je hebt eten en je hebt voeding. Je hebt bewegen en goed bewegen. De basis ligt in de natuur en is in potentie altijd aanwezig.
FreshFoodSupply maakt gezond leven helder en vertaalt in eenvoudige woorden waar vitaliteit over gaat zodat het voor iedereen te begrijpen en toe te passen is.
Dit doen wij door:
- lezing te organiseren met als doel te informeren wat is goede voeding en het effect op het welzijn waardoor het kiezen voor natuurvoeding makkelijker wordt ;
- advies te geven over gezond leven door het gebruik van natuurvoeding ;
- kookclinics te organiseren voor het gebruik van de natuurvoeding in de ‘eigen of professionele keuken’ ;
- catering aan te bieden vanuit de filosofie op natuurvoeding en vegetarisch, voor mooie momenten voor thuis, op werk of een bijzondere gebeurtenis.
- mensen helpen bij hun zoektocht naar hun vitale lifestyle en begeleiden bij het volhouden
FreshFoodSupply vindt het noodzakelijk om een kritische bijdrage te leveren op de ontwikkeling van de natuurvoeding in het huidige tijdsbeeld.
FreshFoodSupply - Helder, passie en betrokken!
Waarom
Freshfoodsupply vertaalt in eenvoudige woorden waar vitaliteit en voornamelijk waar goed voedingspatroon over gaat. Ons lichaam is namelijk nauwelijks genetisch veranderd door de eeuwen heen. De basis ligt in jezelf, samen vinden we deze weer terug.
Wil je je fitter voelen, er beter uitzien en rekening houden met de belasting van onze planeet; Freshfoodsupply geeft advies en springt in waar nodig.
Geschiedenis
Twee broers, een gedachte: de gewone consument verdient het om een rechtvaardige keuze te kunnen maken in goede voeding. Weg van de marketing; helder natuurlijk. In 2010 besloten de broers FreshFoodSupply op te richten. Samen volgden wij het traject van de opleiding tot vegetarisch kok / front-cooking bij de Groene KookAcademie.
Sebastiaan Bliemert
In de dagelijkse praktijk werkzaam in het toeristisch MBO-onderwijs en is oprichter van FreshFoodSupply. Hij is fervent buitensporter, hobbykok en vader van twee kinderen, heeft in 2011 de opleiding Natuurvoedingsadviseur bij Sonnevelt Opleidingen afgerond. Daarnaast heeft hij in 2013 het diploma "koken met natuurvoeding in theorie & praktijk behaald" bij de Groene KookAcademie te Breda. Sinds kort heeft hij ook de opleiding Vitaliteitscoach bij Chivo doorlopen. De samenhang tussen een vitale houding, beter bewegen en volhouden is onmiskenbaar met elkaar verbonden. Lichaam en geest kunnen samen veel, maar het begint bij een goede basis.
Nathan Bliemert
Ondernemer en onder andere oprichter van Engineers-Inside, multitalent en gepassioneerd sporter heeft met zijn leidinggevende capaciteiten en doorzettingsvermogen zijn strepen al verdiend. Ondanks dit blijft er de drang bestaan om mensen te coachen op het gebied van gezondheid, sport en voeding. Zijn coachingscapaciteiten, ervaring op het gebied van (functioneel) bewegen en kennis van orthomoleculaire supplementie vormen het andere deel van het duo. Ook hij doorliep het opleidingstraject bij de Groene Kookacademie en is hij thee-sommelier.
FreshFoodSupply ziet het simpel : je hebt eten en je hebt voeding. Je hebt bewegen en goed bewegen. De basis ligt in de natuur en is in potentie altijd aanwezig.
FreshFoodSupply maakt gezond leven helder en vertaalt in eenvoudige woorden waar vitaliteit over gaat zodat het voor iedereen te begrijpen en toe te passen is.
Dit doen wij door:
- lezing te organiseren met als doel te informeren wat is goede voeding en het effect op het welzijn waardoor het kiezen voor natuurvoeding makkelijker wordt ;
- advies te geven over gezond leven door het gebruik van natuurvoeding ;
- kookclinics te organiseren voor het gebruik van de natuurvoeding in de ‘eigen of professionele keuken’ ;
- catering aan te bieden vanuit de filosofie op natuurvoeding en vegetarisch, voor mooie momenten voor thuis, op werk of een bijzondere gebeurtenis.
- mensen helpen bij hun zoektocht naar hun vitale lifestyle en begeleiden bij het volhouden
FreshFoodSupply vindt het noodzakelijk om een kritische bijdrage te leveren op de ontwikkeling van de natuurvoeding in het huidige tijdsbeeld.
FreshFoodSupply - Helder, passie en betrokken!
Waarom
Freshfoodsupply vertaalt in eenvoudige woorden waar vitaliteit en voornamelijk waar goed voedingspatroon over gaat. Ons lichaam is namelijk nauwelijks genetisch veranderd door de eeuwen heen. De basis ligt in jezelf, samen vinden we deze weer terug.
Wil je je fitter voelen, er beter uitzien en rekening houden met de belasting van onze planeet; Freshfoodsupply geeft advies en springt in waar nodig.
Geschiedenis
Twee broers, een gedachte: de gewone consument verdient het om een rechtvaardige keuze te kunnen maken in goede voeding. Weg van de marketing; helder natuurlijk. In 2010 besloten de broers FreshFoodSupply op te richten. Samen volgden wij het traject van de opleiding tot vegetarisch kok / front-cooking bij de Groene KookAcademie.
Sebastiaan Bliemert
In de dagelijkse praktijk werkzaam in het toeristisch MBO-onderwijs en is oprichter van FreshFoodSupply. Hij is fervent buitensporter, hobbykok en vader van twee kinderen, heeft in 2011 de opleiding Natuurvoedingsadviseur bij Sonnevelt Opleidingen afgerond. Daarnaast heeft hij in 2013 het diploma "koken met natuurvoeding in theorie & praktijk behaald" bij de Groene KookAcademie te Breda. Sinds kort heeft hij ook de opleiding Vitaliteitscoach bij Chivo doorlopen. De samenhang tussen een vitale houding, beter bewegen en volhouden is onmiskenbaar met elkaar verbonden. Lichaam en geest kunnen samen veel, maar het begint bij een goede basis.
Nathan Bliemert
Ondernemer en onder andere oprichter van Engineers-Inside, multitalent en gepassioneerd sporter heeft met zijn leidinggevende capaciteiten en doorzettingsvermogen zijn strepen al verdiend. Ondanks dit blijft er de drang bestaan om mensen te coachen op het gebied van gezondheid, sport en voeding. Zijn coachingscapaciteiten, ervaring op het gebied van (functioneel) bewegen en kennis van orthomoleculaire supplementie vormen het andere deel van het duo. Ook hij doorliep het opleidingstraject bij de Groene Kookacademie en is hij thee-sommelier.