Volg ons op:
  • HOME
  • WIE
  • FRESH
  • FOOD
  • SUPPLY
  • EVENTS
  • CONTACT
  • BLOG

Vegetarisch koken met op natuurvoedingsbasis

Restaurant
Groentequiche, omelet en salade met geitenkaas: bij de meeste restaurants is het vegetarisch menu vaak een ondergeschoven kindje. Met volle granen, groente en peulvruchten zijn lekkere natuurlijke en complete maaltijden te maken. Wij helpen u bij het samenstellen van een juiste gerechten- en menukeuze zonder al te veel poespas. Hierbij kijken wij niet alleen of het klopt met de seizoenen of het bio-dynamisch is. Maar maken wij het mogelijk om ook gasten met allergieën te ontvangen, dat het ook past bij de logistiek van de horeca-keuken en brengen wij al uw personeel de feiten over voeding bij.

Wilt u meer weten of met een van de restaurants spreken over hun ervaringen, neem contact met ons op om te bespreken wat dit voor u als horeca-ondernemer betekent. 

Ouder en kind
Samen, met of zonder uw kinderen, ideeën opdoen voor lunch of diner. Weten wat je eet, lokaal en duurzaam geteeld? Wij verzorgen u kookworkshop of demonstratie.

Gezinnen en groepen
Samen, met uw gezin of vrienden, leren koken met basisproducten. Meer variatie in lunch of diner. Leren snel een goede en verantwoorde maaltijd te kunnen bereiden. Weten wat je eet, lokaal en duurzaam geteeld? Wij verzorgen u kookworkshop of demonstratie.

Thee
Kom alles te weten over thee en zijn oorsprong. Leer alles over de bereidingsmethoden, het belang van keuzes maken om een goede thee te vinden en de rol van goed water. Een proeverij om de verschillen van smaken van thee te ervaren en hoe met deze kennis thee bij iedere maaltijd te presenteren is.

Neem contact met ons via 06-50670576 voor helder advies, workshop of demonstratie.
Powered by Create your own unique website with customizable templates.